Duurzaamheid

Duurzaamheid

Onze visie op duurzaamheid

We stellen met trots ons nieuw duurzaamheidsverslag voor. Ontdek welke doelstellingen we wel en (nog) niet behaald hebben in ons duurzaamheidsverslag 2021.

Wij hebben de voorbije jaren op het gebied van duurzaamheid aanzienlijke vooruitgang geboekt. Met positieve effecten in heel onze waardeketen: van de cacaoboer in Ghana en onze eigen medewerkers in de winkels tot de duurzame keuze die we onze klanten aanbieden. Hoe geweldig deze vooruitgang ook is, het is niet genoeg, toch als we binnen de grenzen van één planeet willen blijven. 

Daarom hebben we een nieuw hoofdstuk aan ons duurzaamheidsverhaal toegevoegd. In deze ‘Duurzaamheidsstrategie 2020-2025’ beschrijven we onze plannen voor de komende vijf jaar. We richten ons op een vijftigtal belangrijke thema's, samengebracht in zes grote gebieden: biodiversiteit, klimaat, hulpbronnen, gezondheid, eerlijkheid en dialoog.

Het Duurzaamheidsteam

Let op: we zijn de rest van de website aan het updaten zodat deze volledig is afgestemd op de nieuwe duurzaamheidsstrategie 2025

Duurzaamheid bij Lidl

Highlights