Lidl officiële Fresh food partner van Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling 

Ook dit jaar prijkt het Lidl-logo op de mouwen van de shirts en de achterkant van de wielerbroeken van het Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team. Nu al voor het vierde jaar op rij is Lidl hoofdsponsor én trotse Fresh food partner van dit wereldvermaarde wielerteam.

Wat houdt Fresh food partner zijn in?

Lidl is versdiscounter en leverancier van gezonde en verse voeding. Lidl wil dan ook het belang van gezonde voeding in de kijker zetten. Samenwerken met het Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team biedt daarvoor dé ideale gelegenheid. Dit team, ook wel the Wolfpack genoemd, is één van de grootste wielerploegen ter wereld, en meteen ook toonbeeld van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Een gezond eetpatroon ligt inderdaad aan de basis van een gezond lichaam. Dat idee wordt als het ware gesymboliseerd door een wielerploeg zoals het Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team. Dankzij onze sponsoring – we zijn officiële Fresh food partner – krijgt de ploeg altijd verse en gezonde voeding van Lidl voorgeschoteld. Zowel voor als na de stages, trainingen en wedstrijden.

Deze vorm van sponsoring beschouwen we als een originele manier om onze filosofie naar buiten te brengen: "Gezond leven start met gezonde voeding". En die voeding vind je dag in dag uit bij Lidl.

Palmares van Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team

Sinds zijn ontstaan won het Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team niet minder dan 700 UCI-koersen:

  • 19 monumenten
  • 4 wereldtitels op de weg
  • 6 individuele tijdrittitels
  • 4 wereldtitels ploegentijdrit
  • 2 World Cups
  • 1 Olympische titel

In 2018 was Deceuninck - Quick-Step voor het zevende jaar op rij het succesvolste team van het peloton met 73 UCI-zeges.

Lidl sponsort The Wolfpack graag naar de overwinning!

Tijdens de Ronde van Vlaanderen 2019 passeerde het team op de Wolvenberg, inderdaad, dé berg van the Wolfpack. Lidl beloonde iedereen die het team op één van de steilste hellingen in De Ronde kwam aanmoedigen, en die in het blauw gekleed was, met een gratis Wolfpack vol verse goodies. We zijn niet voor niets trotse Fresh food partner van het Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team.