Over ons

Over ons

Lidl, zo veel meer dan een discounter

Wat je moet weten over Lidl? Jou als klant tevreden stellen bepaalt ons handelen. Jou de beste prijs-kwaliteitverhouding én dienstverlening bieden bepaalt onze marktpositie. Lidl probeert bovendien het belang van verse en gezonde voeding op alle manieren te promoten. 

Winkelen bij Lidl moet aanvoelen als thuiskomen. Onze winkelketen is internationaal actief en bekend bij een breed publiek. Lidl respecteert en erkent alle culturen, waarden en tradities én probeert die diversiteit ook in eigen rangen te integreren. 
Wie zijn boodschappen doet bij Lidl winkelt bij een leverancier die zijn verantwoordelijkheid neemt inzake duurzame en sociale aspecten, en oog heeft voor het milieu in alles wat hij doet.
Dit is in een notendop wat je moet weten over Lidl

Dit is Lidl

Lidl is ontstaan in 1930 in Duitsland. Nu, bijna een eeuw verder, is de voedingdiscounter operationeel in 27 Europese landen. België is daar één van. In België en Luxemburg samen beschikt Lidl over 313 succesvolle winkels. De klant weet dat hij er kwaliteitsproducten vindt voor lage prijzen en dat hij geholpen wordt door gemotiveerd personeel dat dag in dag de beste dienstverlening aanbiedt.

Waarden en kwaliteit

Betrouwbaarheid en tevredenheid liggen Lidl nauw aan het hart.
Bijgevolg accepteert onze kwaliteitscontrole enkel perfectie.

Winkels en openingsuren

België telt nu al meer dan 300 Lidl-winkels, verspreid over het hele land. Er is er dus vast en zeker één in jouw buurt. Klik door en ga op zoek naar de dichtstbijzijnde Lidl-supermarkt, ook als je op vakantie bent. De openingsuren staan erbij vermeld. Zelfs shoppen vanuit je luie zetel is mogelijk.

Deceuninck - Quick-Step

Ook dit jaar prijkt het Lidl-logo op de mouwen van de shirts en de achterkant van de wielerbroeken van Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team. We zijn immers voor het vierde jaar op rij trotse foodsponsor van deze wielerformatie.