Fiere sponsor

Fiere sponsor

De droom van Peter Genyn

Peter Genyn

Sinds 2018 zijn we trotse sponsor van Peter Genyn. Peter kwam op z’n 16de in een rolstoel terecht, en ging op zoek naar een manier om toch sportief bezig te blijven.

Hij ontdekte rolstoelrugby en bleek een natuurtalent. Tot 2013 beoefende hij deze sport op het hoogste niveau. Na een complexe beenfractuur moest Peter een kruis maken over z’n rugbycarrière en opnieuw op zoek gaan naar een sportieve uitlaatklep. Zo kwam Peter bij rolstoelracen.

Na gouden medailles op de Paralympische Spelen in Rio 2016 bij de 100 en de 400 meter, is Peter volop aan het trainen om op het WK en op de Paralymische Spelen van 2021 in Tokio het beste van zichzelf te geven.

En daarin helpen wij Peter graag. Enerzijds door hem financieel te ondersteunen, anderzijds via onze verse voeding die de ideale basis vormt om op kracht te komen voor en na de zware trainingen. We helpen hem ook in de zoektocht naar materialen om zijn trainingen mogelijk te maken. Ons logo prijkt dan ook trots op de wheeler en het trainingsmateriaal van Peter.