Onze cultuur

Onze cultuur

Lidl-DNA

Wat maakt het Lidl-DNA? Dat zijn onze waarden resultaatgericht, respect, vertrouwen, nuchtere houding en verbondenheid. Bij #teamlidl dromen we groots, maar blijven steeds met beide voeten op de grond. We behandelen elkaar als gelijken, geloven in elkaar en waarderen iedereen zijn bijdrage. Samen vormen wij #TeamLidl. Onze diversiteit is onze kracht! We weten dat we alleen samen succesvol kunnen zijn.

Wat maakt #TeamLidl?

Resultaatgericht

Resultaatgericht

We denken groots en dat maakt ons trots. Uitdagingen die we tegenkomen op ons pad, veranderen we in kansen. We gaan proactief op zoek naar de beste oplossingen en creëren toegevoegde waarde voor onze klanten. Samen als 1 team staan we sterk!

Respect

Respect

Onder respect verstaan we openheid, elkaar waarderen en eerlijk gedrag. We appreciëren de inzet en bijdrage van elk individu. Diversiteit omarmen we met een gevoel van nieuwsgierigheid. Wat je geslacht, leeftijd, afkomst, etniciteit, geloof, seksuele voorkeur of fysieke/mentale beperking ook is, bij #TeamLidl is iedereen welkom.

Vertrouwen

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking. Daarom vertrouwen we bij #teamlidl elkaar en geloven we in elkaar. Fouten maken mag, we leren er wel uit om zo te groeien als persoon en als team.

Nuchtere houding

Nuchtere houding

Onze nuchtere houding is één van de pijlers van ons succes en onze stabiliteit. We dromen groots, maar blijven met beide voeten op de grond. Eenvoud boven complexiteit!

Verbondenheid

Verbondenheid

We willen dat iedereen zich thuis voelt bij #teamlidl. Want alleen samen zijn we succesvol en kunnen we gaan voor het beste resultaat voor onze klanten.