Les labels de qualité

Les labels de qualité de Lidl

Les labels de qualité garantissent une fiabilité à 100 %

Lidl prend à cœur les notions de fiabilité et de satisfaction. Par conséquent, notre contrôle de qualité n’accepte que la perfection. Chaque article non-food de Lidl arbore des labels qui garantissent une excellente qualité et attestent que nos produits sont 100 % fiables et responsables. Les instituts indépendants renommés Hohenstein testent, à chaque phase de la production, la présence de substances nocives, la douceur pour la peau et le confort. Les labels de qualité ci-dessous sont le résultat de ces tests.

Betrouwbaar textiel van topkwaliteit

Betrouwbaar textiel van topkwaliteit

Alle textiel bij Lidl draagt het Oeko-Tex Standaard 100-label, één van de bekendste kwaliteitslabels op het vlak van textiel. Dit certificaat toont aan dat het textiel volledig vrij is van schadelijke stoffen. De onafhankelijke Hohenstein-instituten testen alle artikelen in elke productiefase. Alleen die artikelen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, komen in jouw kast terecht. Door de strenge criteria en de continue wetenschappelijke ontwikkeling is Oeko-Tex een echte maatstaf geworden. Het staat voor hoogwaardig, huidvriendelijk textiel dat de nationale vereisten zelfs overtreft. Voor die kwaliteit stelt Lidl zich garant. Bovendien is alle textiel 100% betrouwbaar en 100% betaalbaar.

Je huid zacht en puur

Kwaliteitslabels voor een zachte en pure huid

De kwaliteit van de stof is een belangrijk aspect bij het kiezen van kledij. Lidl ziet erop toe dat het textiel je huid niet irriteert en ook hier overtreft Lidl de producteisen. Het resultaat? Je mag er zeker van zijn dat alle Lidl-textiel huidvriendelijk wordt geproduceerd en vrij is van schadelijke stoffen. De hoge Lidl-standaarden verzekeren niet alleen een aangenaam draagcomfort, maar garanderen ook dat je gevoelige huid optimaal beschermd wordt.

Sporten in de natuur, met de natuur

Sporten in en met de natuur

Het Bionic Finish Eco-label is een van de kwaliteitslabels die garant staat voor kwaliteitsvol en comfortabel textiel. Kledij die bovendien wordt geproduceerd met zorg voor de natuur. De water- en olieafstotende coating van de kledij is niet alleen praktisch maar ook duurzaam. Het bevat namelijk geen fluocarbon, en dat is een schadelijke stof. Artikelen met het Bionic Finish Eco-label zijn ten slotte winddicht, ademend en stevig gevoerd. Textiel met dit kwaliteitslabel is modern en milieuvriendelijk. Zeg nu zelf, dat is toch een perfecte combinatie.

Klein detail, groot verschil

Klein detail, groot verschil

Een stevige ritssluiting is een must voor elke broek. Ritsen met het YKK-label bieden een uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Een Lidl-broek met een YKK- ritssluiting zit niet alleen fijn, je beleeft er ook heel lang plezier aan. Het zit ‘m in de kleine details, en die kan je bij Lidl herkennen aan de aanwezige kwaliteitslabels.

Met Lidl kun je op je twee oren slapen

Met Lidl slaap je op de beide oren

Een goed bed is belangrijk voor je nachtrust. Om de kwaliteit van het beddengoed te controleren en te verbeteren, laat Lidl alles wetenschappelijk analyseren. Onze dekbedden dragen een certificaat voor optimale warmte-isolatie en uitstekend slaapcomfort. Lidl waakt er ook over dat de dekbedovertrekken, kussenslopen en matrassen geen schadelijke stoffen bevatten. Want alleen zo is het beste slaapcomfort en -klimaat gegarandeerd. Lidl biedt alles wat je nodig hebt voor een deugddoende nacht, en daar hoort ook het kwaliteitslabel bij.

Modal lenzing

Van boom tot vezel

Kledij met het Lenzing Modal-label bestaat uit natuurlijke vezels die afkomstig zijn van hout. Het specifieke verwerkingsproces en de herkomst van de vezels geeft Lidl-textiel een duidelijke voorsprong. De kledij is steviger en beter dan kledij gemaakt met andere plantaardige vezels. Modal-textiel is bijzonder ecologisch en zacht voor de gevoelige huid. Dit kwaliteitslabel is in een notendop duurzaam, huidvriendelijk en 100% natuurlijk!

Pure collection, een van de kwaliteitslabels van Lidl

Katoen: bio-logisch toch?

 

  • GOTS, keurmerk voor een duurzame textielproductie: het GOTS-label garandeert dat de natuurlijke vezels van ons biokatoen streng gecontroleerd worden. Je mag er zeker van zijn dat het geen schadelijke, maar enkel betrouwbare grondstoffen bevat.
  • OCS, keurmerk voor een transparante productieketen: het 'OCS 100'-label staat garant voor ecologisch geproduceerde kledij met een hoge traceerbaarheid.

Lidl est fière de ses labels de qualité

Lidl est naturellement fière de ces labels de qualité. Grâce à ces derniers, un seul coup d'œil suffit au client pour s’assurer que les produits Lidl sont fiables et de haute qualité.